Přírodní zubní pasty bez fluoru. A s mastichou!

Zuzka
Mastichové zubní pasty jsou přírodní zubní pasty bez obsahu fluoru. Fluor, který zabraňuje tvorbě zubního kazu je zde nahrazen přírodními složkami, které slouží jako prevence zubního kazu a kamene (spolu se správnou technikou čištění). Dále osvěžují dech a pečují o Vaše ústa, dásně a zuby.

Proč používat zubní pasty bez fluoru?

Co nabízí zubní pasta bez fluoru? Složky zubní pasty bez fluoridu vám mohou zajistit pocit svěžesti v ústech. Přípravky bez fluoridu mohou fyzicky vyčistit zuby a odstranit veškeré usazeniny. I když zubní pasta neobsahuje fluorid, může pomoci vybělit zuby.

Jaká je nevýhoda fluoridové zubní pasty?

Při požití příliš velkého množství fluoridu, fluorid obsažený v zubních pastách působí toxicky. Nadměrný příjem fluoridu je spojen se tzv. zubní fluorózou, což je stav, který způsobuje zabarvení zubní skloviny a který může znamenat, že zbytek těla byl nadměrně vystaven fluoridu.

Přírodní zubní pasty bez fluoru. S mastichou!

Mastic & Herbs: masticha a bylinky. Řešení pro účinnou zubní hygienu bez fluoridu, bez nežádoucích chemikálií. Pět extra přírodních zubních past:

  • S extra mastichou a bio heřmánkem
  • S mastichou a přírodní mandarinkou
  • S mastichou a bio mátou

Také varianty pro děti

  • Dětská zubní pasta s mastichou a banánem
  • Dětská zubní pasta s mastichou a jahodami

A ústní voda

  • S mastichou, stévií a mátou

Zubní pasty a ústní vody s mastichou a bylinami neobsahují fluorid a jsou vhodné pro homeopatii.

Proč vybrat zubní pastu bez fluoru s mastichovým olejem?

Pistacia Lentiscus - masticha a z ní pocházející mastichový olej: zázrak přírody. Jedinečná masticha na světě je přírodním produktem řeckého ostrova Chios. Pro své účinky je známá již od starověku. Více k mastiše a jejím účinkům se dočtete zde.

Vědecký výzkum prokázal, že masticha má antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Klinický výzkum prokázal, že masticha redukuje zubní plak a výrazně zabraňuje tvorbě nového plaku, přičemž spolu s dobrou ústní hygienou nabízí vynikající kontrolu zubního kamene a zároveň zabraňuje vzniku zubního kazu.

Mastichový olej urychluje hojení vředů v ústech a díky svým antimikrobiálním a antimykotickým vlastnostem zabraňuje stomatitidě a infekcím v ústech.

Mastichový olej dodává příjemný a dlouhotrvající svěží dech. Dokonce má i některé vlastnosti tlumící bolest v případě, že jsou zuby postiženy kazem.

Mastic & Herbs: zubní pasta s mastichou a bio heřmánkem

Zubní pasta s čistým mastichovým olejem a ekologicky pěstovaným heřmánkem.Tato zubní pasty neobsahuje:

  1. fluorid
  2. SLS
  3. parabeny
  4. umělá sladidla
  5. etylalkohol

Fluorid se každopádně běžně dostává do těla s vodou a potravinami, které konzumujeme. Pasta neobsahuje pyrofosfát sodný (složka proti zubnímu kameni), protože může způsobit citlivost zubů. A dále neobsahuje "triclosan", který je považován za látku způsobující rakovinu. A "laurylsulfát sodný".

Bělí a posiluje zuby chrání a posiluje dásně, zabraňuje vzniku zubního kazu, kontroluje zubní kámen, ničí bakterie a mikroby! Tato pasta je vhodná pro homeopatii. Složení je z 98,4 % přírodního původu!

Heřmánek

Zubní pasta obsahuje kromě mastichového oleje též extrakt z heřmánku pravého (Matricaria recutita), který je organicky pěstovaný. Heřmánek je hypoalergenní bylinný extrakt sprotizánětlivými, antiseptickými, antibakteriálními a hojivými účinky na rány.

Mastic & Herbs: zubní pasta s mastichou a mandarinkou

Přírodní pasta vhodná pro citlivé dásně a účinná proti zánětu dásní. Kombinace vlastností: antibakteriální a protiplísňovou účinnost mastichy a chuť mandarinky.

Pasta je šetrná k zubům a k dásním, bojuje proti mikrobům a bakteriím.

Zubní pasta s čistým mastichovým olejem a přírodní mandarinkou pro příjemnou ovocnou chuť. Díky této ovocné chuti je ideální též pro děti.

Zubní pasta se speciálním složením pro citlivé dásně. Bělí a posiluje zuby chrání a posiluje dásně, zabraňuje vzniku zubního kazu, kontroluje zubní kámen, ničí bakterie a mikroby.

Tato zubní pasty je:

  1. bez fluoridů
  2. bez SLS
  3. bez parabenů
  4. bez umělých sladidel
  5. bez etylalkoholu

Mastichový olej a další vhodné účinné látky bezpečně a účinně nahrazují působení výše uvedených složek. Vhodné pro homeopatii. Složení 97,6 % přírodního původu!

Mastic & Herbs: přírodní zubní pasta s mastichou & bio mátou

Zubní pasta s čistým mastichovým olejem a bio mátou bez fluoridu. Má bělící účinek. Pro svěží dech, bojuje proti zubnímu kameni a složí jako prevence zubního kazu. Kombinace vlastností mastichy (silnou antibakteriální a protiplísňovou vlastnost) a vlastnosti pečlivě vybraných speciálních ingrediencí.

Šetrná k zubům, šetrná k dásním, zákeřná k mikrobům a bakteriím. Zubní pasta s čistým mastichovým olejem a ekologicky pěstovanou mátou pro chladivý, svěží dech, kontrolu zubního kamene a prevenci zubního kazu. Vhodná pro kuřáky.

Proč je přírodní zubní pasta s mastichou & bio mátou vhodná pro kuřáky?

Kombinace mastichového oleje a máty je ideální pro kuřáky. Dásně a zuby kuřáků kvůli působení škodlivých látek obsažených v cigaretovém kouři potřebují vhodnou péči.

Používání mastichové zubní pasty s mátou se postará o Váš svěží dech a mastichový olej obsažený v pastě se postará a Vaše dásně. Jeho antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti jsou ideální pro péči a kouřem namáhané dásně.

Zubní pasta má bělící účinek. A je vhodná pro homeopatii. A jak již bylo napsáno, ideální pro kuřáky! Složení 97,9 % přírodního původu!

Tato pasta je opět bez obsahu: fluoridů, bez SLS, bez parabenů, bez umělých sladidel, bez etylalkoholu. 

Tato speciální zubní pasta bělí a posiluje zuby, zabraňuje vzniku zubního kazu, zabraňuje tvorbě zubního kamene, chrání a posiluje dásně, ničí bakterie a mikroby!

Ústní voda s mastichou, stévií a mátou

Pro kompletní a dokonalou péči o Vaše ústa doporučujeme používání přírodní ústní vody s mastichou, stévií a mátou. Ústní voda vhodná pro homeopatii. 98,5 % přírodní produkt!

Neobsahuje:

  1. fluorid
  2. alkoholu
  3. parabenů
  4. cukry
  5. sacharinu
  6. SLS
  7. propylenglykol
  8. a přidané konzervačních látky

Přírodní dětská zubní pasta s mastichou a banánem, bez fluoridu

Čistá, přírodní dětská zubní pasta s mastichovým olejem a ovocnou a příjemnou banánovou příchutí. Neobsahuje fluorid. Přírodní zubní pasta s blahodárnými vlastnostmi mastichy v kombinaci s přírodními složkami. Složení 98,2 %přírodního původu!

Tato zubní pasta z řady "Mastic & Herbs" je určena speciálně pro děti. Vhodné pro děti starší 2 let. 

Účinně čistí zuby. Pomocí mastichy posiluje dásně, chrání první zuby před vznikem zubního kazu a plaku a zabraňuje růstu mikrobů v ústní dutině.

Udržuje zuby bílé, silné, zdravé a chráněné.

Neobsahuje:

  1. fluorid
  2. SLS
  3. SLES
  4. parabeny
  5. propylenglykol
  6. sacharózu
  7. a alkohol

Přírodní dětská zubní pasta s mastichou a jahodami

Přírodní dětská zubní pasta s mastichovým olejem a ovocnou a příjemnou jahodovou příchutí. Blahodárné vlastnosti mastichy se kombinují s výběrovými přírodními složkami. Složení 98,2 % přírodního původu!

Zubní pasta z řady "Mastic & Herbs" je určena speciálně pro děti, pro děti starší 2 let.

Účinně čistí zuby. Pomocí mastichy posiluje dásně, chrání první zuby před vznikem zubního kazu a plaku a zabraňuje růstu mikrobů v ústní dutině.

Udržuje zuby bílé, silné, zdravé a chráněné.

Neobsahuje:

  • fluorid, SLS, SLES, parabeny, propylenglykol, sacharózu a alkoholu.

Netestováno na zvířatech

Tyto zubní pasty nejsou testovány na zvířatech a neobsahují žádné složky pocházející ze zvířat.

Prohlédněte si naší kompletní nabídku přírodních zubních past bez fluoru zde a vyberte si tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat.

přírodní zubní pasty bez floru s mastichou
Zpět na blog

Nejoblíbenější masticha

1 z 24